Modalitati de plata

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se va efectua integral, la momentul livrarii comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea si care va emite o chitanta pentru suma achitata de dvs.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii si confirmarea telefonica a acesteia catre unul dintre consultantii nostri de vanzari, veti primi pe adresa de email aferenta contului de utilizator toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se va dispune doar dupa ce suma achitata de dvs a intrat in contul firmei SC IT&C Logic SRL. Pentru a grabi acest proces si a intra mai repede in posesia produselor comandate, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti pe email o copie a ordinului de plata.

Plata cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare.În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele "LogicPC".

Plata in rate

In curand

Plata in showroom

Daca ati ales sa ridicati produsele comandate personal, din showroom-ul LogicPC, puteti achita factura pe loc, la momentul receptionarii comenzii, cash sau cu cardul. Pentru plata cu cardul nu se percepe niciun comision la tranzactie.