Politica de retur

Conditii de retur - pe scurt:

Adresa de retur: 

DESTINATAR: LogicPC (Absolut IT)

ADRESA:Strada Bucegi 19 (incinta Winmarkt Manastur, etaj 2), Cod Postal 400655. Cluj-Napoca. Romania.

Contactul in prealabil si in scris pe adresa contact@logicpc.ro ESTE OBLIGATORIU.

Conditii de retur - detaliat:

 Cu respectarea urmatoarelor conditii, orice client, persoana fizica sau juridica, ce achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.logicpc.ro, poate emite o solicitare de retur pentru produsul sau produsele comandate.

Dreptul de a renunta la achizitia unui produs

Orice achizitie de produse prin intermediul site-ului www.logicpc.ro implica un contract incheiat la distanta intre SC IT&C Logic SRL si client. Potrivit Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorului in cadrul contractelor incheiate la distanta,

Consumatorul se poate retrage din acest contract, fara sa trebuiasca sa isi justifice in vreun fel decizia si fara sa fie nevoit sa suporte nici un alt cost in afara celor prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in decurs de 14 zile de la momentul intrarii in posesia fizica a produsului sau produselor ce fac obiectul contractului. Alegand sa se retraga din contract, clientul se va obliga sa suporte doar cheltuielile cu transportul produselor, rambursarea contravalorii acestora urmand sa se faca in decurs de maximum 30 de zile de la data returului.

Pentru a finaliza returul in cele mai bune conditii, clientul are obligatia sa trimita produsul exact in aceeasi stare in care l-a primit: in ambalajul original, impreuna cu toate accesoriile aferente si documentele insotitoare respectiv cu etichetele intacte.

In cazul in care produsul nu este returnat conform cerintelor de mai sus, prezentand orice forma de modificare fizica prin lovire, zgariere, ciobire, socuri, urme de interventii neautorizate sau excesive, returnarea acestuia va fi respinsa.

Exercitarea acestui drept de catre client necesita, nu in ultimul rand, o notificare a SC IT&C Logic SRL din partea clientului prin completarea unei cereri de retur si trimiterea acesteia prin e-mail la adresa contact@logicpc.ro.

Situatii in care este acceptata procedura de retur.

1. Produsul primit nu indeplineste specificatiile prezentate pe site

In cazul in care produsul pe care l-ati comandat nu este conform specificatiilor din oferta noastra, puteti solicita inlocuirea produsului, cu altul conform, sau rambursarea integrala a pretului achitat pentru acel produs. Daca optati pentru inlocuire, veti primi o rambursare partiala, pana la valoarea noului produs, daca acesta este mai ieftin decat produsul returnat, sau va trebui sa achitati o diferenta, pana la valoarea noului produs, daca acesta este mai scump decat produsul returnat. SC IT&C Logic SRL va suporta integral costurile de retur si de transport pentru inlocuirea produsului.

2. Produsul primit nu indeplineste specificatiile din comanda plasata

Daca produsul pe care l-ati primit nu corespunde specificatiilor produsului comandat de dumneavoastra, va rugam sa ne aduceti la cunostinta acest lucru in cel mai scurt timp cu putinta. SC IT&C Logic SRL va dispune inlocuirea produsului necorespunzator, acoperind totodata si costurile aferente returului si transportului pentru remedierea problemei.

Important:

Exceptand produsele trimise in service in timpul perioadei de garantie, pentru oricare dintre celelalte situatii de retur, produsele refuzate vor fi livrate in ambalajul original, impreuna cu toate documentele de livrare, in aceeasi stare in care au fost primite. Returnarea unor produse deteriorate de client sau aduse in stare de nevandabilitate in perioada in care s-au aflat in posesia clientului va determina in mod implicit refuzarea returului.

De retinut:

  • SC IT&C Logic SRL accepta retururi atat de la persoane fizice, cat si de la persoane juridice, respectand termenul calendaristic indicat mai sus.

  • Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea anumitor retururi, in special in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

  • Coletele trimise fara notificare prealabila sau fara elementele necesare identificarii returului inscriptionate pe ambalaj NU vor fi acceptate.

  • Coletele deteriorate ca urmare a ambalarii necorespunzatoare NU vor fi acceptate.

  • Coletele care sunt expediate catre noi cu ramburs NU vor fi acceptate.

  • Pentru alte detalii privind returul produselor va rugam sa ne contactati folosind adresa de email: contact@logicpc.ro

Pentru orice detalii referitoare la statutul dumneavoastra de consumator si protectia de care beneficiati, va recomandam sa consultati site-ul ANPC (Autoritatea Nationala a Protectiei Consumatorului), pe care il puteti accesa la adresa de internet http://www.anpc.gov.ro/index.php.